20 Eylül 2016 Salı

Herbalife Sakarya Şubesi 0531 862 49 20

sakarya herbalife
Herbalife Shake kilo kontrolü için kalorisi kısıtlanmış gıdadır ve kilo kontrol amacıyla kullanılabilen bir öğün yerini alır.

Türkiye'de Vanilya, Çikolata ve Fındık aromalı çeşitleri satışta bulunuyor. Herbalife Formül 1 Shake ürünlerinin kullanımı damak keyfiniz ve ürünü kullanmaktaki amacınıza göre değişiklik gösterebilir. Aşağı kilo kontrolü, Yukarı kilo kontrolü yada Formunuzu korumak için kullanabileceğiniz shake'leri damak hazzınıza ve mevsime nazaran farklı besinler ile birleştirerek kullanabilirsiniz. 
sakarya-herbalife
En basit kullanım şekli yarım yağlı süt ile karıştırılarak tüketilmesidir. Damak tadınıza bakılırsa shake içine meyve, buz veya hoşunuza gidebilecek farklı besin öğelerini de bir araya getirebilirsiniz. Shake hazırlamanın bu tarafı tamamen sizin yaratıcılığınıza ve damak zevkinize kalmış.

Shake kullanarak aşağı kilo kontrolü yapmak istiyorsanız; Günde iki öğün yerine bu leziz shake ve üçüncü öğün için sağlıklı yemek tercih edilebilir. Herbalife formül 1 düzenli yapılan getirilen egzersizler ve diğer gıdalar ile birlikte tüketilmesi amaçlanıyor. Yeterli miktarda sıvı alımının sürdürülmesi önemlidir.

Herbalife Sakarya Şubesi  0531 862 49 20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder